søndag den 8. februar 2015

Trøstesjal og garngave fra Færøerne

 Da jeg nu havde problemer med pasformen på Høstjakken, trøstede jeg lige mig selv med at strikke et lille sjal. Sjaler passer mig altid :-)

Høstjakken er trævlet op og genstrikket med nogle ændringer. Mangler at hæfte ender og vaske - og den passer fint - så fint, at begge mine døtre (som har prøvet den, og bruger samme størrelse som mig) synes om den. Så jeg er igang med Høstjakker til dem også.

Og så har jeg fået Navia fra Færøerne. Min svoger og svigerinde kom hjem med skoleistar-garn til mig.
Mine børn og svigerbørn slider skoleistar op i en fart, så jeg næsten ikke kan følge med. Så nu har jeg fået Navia strømpegarn. Det er den sædvanlige Navia-uld, men forstærket med nylon. Jeg har ledt efter sokkegarnet i Danmark, men har ikke kunnet finde det nogen steder her. Så det er dejligt, når familien tager garn med til mig.6 kommentarer:

 1. Hvor er det dog et smukt sjal :o) - og godt du fandt nogen der kunne bruge høstjakken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Sjaler er jo altid gode.

   Slet
 2. Sikke et lækkert sjal - og sikke en farve, den er vel nok skøn
  Det er altid dejligt at få bud med fra Færøerne; Navias strømpegarn har jeg også kun set på de smukke øer

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, så strømpegarnet er man nødt til at huske at bestille, når nogen skal turen frem og tilbage.

   Slet
 3. Sikken et flot sjal - og bemærker jeg straks - en dejlig kat, der har næse for kvalitet :-) Helt utrolig flot farve :-) Det er dejligt, at der bliver tænkt på, at man til stadighed har brug for garn - dejligt, at du får det som du vil have :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig:-) Kattene har næse for kvalitet. Jeg har kun de to unge katte tilbage, efter at mine to gamle katte ikke kunne mere. 4 katte var bedre end 2. Men 2 er bedre end ingen. Skal du ikke have kat igen?

   Slet