søndag den 18. januar 2015

ØV

Jeg ville også gerne have en høstjakke.  Nu har jeg jo set utallige fine eksemplarer på bloggene. 
Min ser såmænd også fin ud indtil jeg tager den på.
Garnet er tweed og mohair fra Garnudsalg. Farven er fin, garnet er dejligt. 
Men den er for vid i halsen, og på en eller anden måde for bred over ryggen - og lidt for "kasse-agtig".
Så det er en ommer. Den kommer jeg aldrig til at bruge. Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt jeg skal prøve at strikke den størrelsen mindre, eller jeg skal tænke, at den model er bare ikke til mig.


15 kommentarer:

 1. Den ser super flot ud på bøjlen, men det hjælper jo ikke, hvis den ikke er som du vil have den. Håber du finder på noget genialt eller finder en anden model.

  SvarSlet
 2. ØV, ØV - hvor ærgerligt! Jeg har hørt, at der er flere, der har lavet ændringer til den, netop fordi den ellers ville sidde dårligt. F.eks. Lilli med bloggen http://strikketider.blogspot.dk/ - måske vil hun fortælle dig, hvad hun har lavet af ændringer. Og ja - den ser jo særdeles lækker ud som den hænger der :-) Håber, du hurtigt kommer op på hesten igen og får lavet en lækker ny version :-)

  SvarSlet
 3. Du kunne også bruge opskriften på Denim Blue fra Blue notes af Susie Haumann. Vh Lykke

  SvarSlet
 4. Har du overvejet at stramme halsen lidt ind med en hestetømme eller hæklekant ?

  SvarSlet
 5. Synd for dig. Du har helt sikkert et dilemma. Men garnet kan selvfølgelig bruges til en anden model. Kun den tid du har brugt kan ikke bruges igen. Jeg håber du kommer til et godt resultat, som du kan leve med:-)

  SvarSlet
 6. Jeg havde samme problem. Jeg samlede masker op i halsen på p 4½ og strikkede en hestømmekant. Det hjalp helt gevaldigt. Nu bruger jeg den - rigtig meget endda.

  SvarSlet
 7. Gør som Lykke, Garnløkken foreslår, der er desværre rigtig mange som ikke er endt med en høstjakke de er tilfredse med

  SvarSlet
 8. Tak for opmuntring og gode råd. Nu trævler jeg op og tænker mig om :-)

  SvarSlet
 9. Nej vent lige med at trævle op. Prøv at se på min blog. Der har jeg beskrevet hvordan jeg gjorde med halsen på min høstjakke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annelise.
   Jeg synes ikke at jeg kan finde det på din blog ?

   Slet
  2. Hej Susan. Det må du undskylde. Der var jeg vist lidt for hurtig. Det er lagt på facebook og ikke kommet på bloggen endnu. Men jeg har taget masker op i halsen og taget ind i kanten samt ved ærmer og over ryggen. Der er strikket ret ca. 10 pinde. Håber at det hjælper dig. Jeg lægger det på bloggen i morgen

   Slet
 10. Min tanke var osse den sidste .. det er ikke mig. Men jeg fik stoppet i tide og nu er garnet ved at blive til en anden jakke :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik styr på den, ændret lidt (meget) på maskeantal osv. Så jeg ender med en høstjakke, alligevel.

   Slet
 11. Hej Susan. Jeg kan godt anbefale dig at tjekke de gratis strikkeopskrifter ud her: http://www.filato.dk/22-opskrifter - der har jeg næsten altid kunne finde, den type strikkeopskrift, jeg skulle burge. Bare et tip :)

  SvarSlet