mandag den 9. januar 2012

Min datter jager med mig!

For nogle måneder siden strikkede jeg denne her til min yngste datter. Opskrift fra http://www.ruths.dk/.
Vi elsker begge to farverne. Den lå omkring en måned, før jeg fik klippet og syet ærmer i. Nu ligger den og venter på at jeg tager mig sammen til at lave en hals.´

Min datter kigger regelmæssigt på trøjen og så på mig - og så lover jeg, at næste weekend så.... 

Og så har jeg jo blandt andet også denne her, som jeg fandt i mine strikkegemmer for nylig.

Måske Danmarks ældste UFO?

Størrelse omkring 3 måneder, strikket til samme datter for omkring 19 år siden.

Hun ved derfor godt hvordan det kan gå, når jeg først lægger strikketøjet fra mig, uden at gøre det færdigt - så måske forstår jeg godt er hun er lidt bekymret for, hvornår jeg får lavet hendes sidste trøje færdig :-/


5 kommentarer:

 1. Ja, vil du se at komme i gang:-) Med begge to, for den gamle er da også for fin til bare at blive liggende, der må da være et barn et sted?

  SvarSlet
 2. Herligt med en gammel Ufo - trøjen der mangler hals er rigtig fin, nu må du se, om du kan holde dit løfte. God fornøjelse med det sidste træk inden den flotte trøje er færdig:O)

  SvarSlet
 3. Du er tæt på at at være færdig med datterens trøje - den er så lækker og skal da snart lyse op og give farve i en mørk og kold tid, ikk? På datteren vel at mærke - og ikke i ufo-kurven :-)

  Sjovt at vi kan gå i stå med en model når der kun liiiige mangler en enkelt lille detalje som en halskant, et halvt ærme eller andet, der egentlig er hurtigt gjort.... Men sådan er det jo når andre ting frister!

  SvarSlet
 4. Dejlig blog du har he :)

  Hvor smart at have en datter, der rykker for strikketøjet :) Det kunne jeg godt bruge engang imellem. Jeg strikker mest til mig selv lige pånær et par julegaver, som jeg også skal have lagt på bloggen. Men det ser rigtig godt ud - superlækre farver!

  God weekend.

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 5. Jeg kender det godt, det der med at gå i stå lige før mål - men nu får du lige et kærligt skub:

  Nu må du altså blive færdig, tænk sig hvis datteren også vokser fra trøje nr.2, du ved hvor dejligt det er at sige SÅ og så få afleveret til en der venter med glæde ;O)
  Hep hep

  SvarSlet