lørdag den 31. december 2011

Kattene og jeg er glade :-)

Vi har nemlig fået en pakke.
Skrå Rib er ankommet i dag. Jeg er meget glad for garnet og modellen - og kattene er meget glade for kassen.8 kommentarer:

 1. Jeg er ny læser af din fine blog og ønsker at følge den.

  Det er noget lækkert garn du har købt. Jeg har lige strikket af Duoen. Godt kassen også kan gøre nytte. Det er en sød kat du har.

  Godt nytår til dig:O)
  KH Emmy

  SvarSlet
 2. Dejlig farve, det bliver smukt.
  Godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet
 3. Hej Susan
  Velkommen til blogland, som du tidligere skriver så tager det en del af strikketiden, men der er også god inspiration at hente fra skønne kreative quinder ;O)
  Det ser ud til at være et af de større projekter du skal i gang med - god fornøjelse ;O)

  SvarSlet
 4. Hu, hej, hvor det går. Noget til både dig og kattene. Jeg må vist lige ind på design clubs side og se den "skrå rib".
  Også velkommen til blogland fra mig. Det er rigtig sjovt, kan jeg sige, efter godt ½ års tilstedeværelse.

  SvarSlet
 5. Hej Susan.
  Jeg har lige opdaget din blog - velkommen:-)
  Du har ret - bloglæsning tager en del af strikketiden - men til gengæld super inspirerende. Glæder mig til at følge din også - det er et spændende projekt du skal i gang med - godt du kom igang med strikkeriet igen.

  SvarSlet
 6. Velkommen til som fast læser af min blog- jeg glæder mig til at lære dig at kende- jeg kan allerede se, at det bliver spændende. Det er en skøn farve dit duo garn har og det bliver spændende at se skrå rib når du kommer i gang med den. Selv er jeg i gang med at strikke Spidskompetencer af Bente Geil til min nabokone. Nu har hun haft den liggende i over 1 år og kan ikke hitte ud af den ,så nu strikker jeg den for hende. Jeg synes de enkle trøjer i rib som f.eks. skrå rib og spidskompetencer er meget smukke- men ikke altid lige spændende at strikke, men det må så være sådan. Måske er det det, som nabokonene har lugtet lunten af- hvem ved- men nu kommer den af pindene i løbet af 3-4 uger og så må vi se. Den kjole med rener på- har du opskrift på den

  SvarSlet
 7. Hej Karin. Tak i lige måde. Og du har ret, ikke så spændende at strikke, men så skal resultatet gerne blive godt. Renkjolen er designet af Signe - jeg har købt opskrift og garn hos Ramillas yndlingsgarn.

  SvarSlet
 8. hvor lækkert med nyt garn og opskrift! Har du også bestilt opskriften på nettet?

  Det er sjovt med katte og "Garnkasser" - det samme læste jeg hos Kirsten med bloggen Strikketøjet.

  God søndag!

  Kh. Jenny

  SvarSlet