søndag den 18. september 2016

Kænguruen Jip

Kænguruen Jip har jeg hæklet i flere eksemplarer. Gentagelser skal der til, når man har flere pigebørnebørn, der er i bamsealderen. Den ene baby-kænguru mangler på billedet. Den var i færd med at lege, og kunne ikke sådan lige stille op til fotografering. :-)Opskriften er velskrevet og rigeligt illustreret med forklarende billeder, så resultatet kan næsten kun blive godt.

Fakta:
Opskrift : Kænguruen Jip, fra Stip & Haak
Garn: Forskelligt bomuldsgarn
Hæklenål : 3 mm

9 kommentarer:

 1. He he - den er i færd med at lege og hopper garanteret rundt i hele huset ☺ Hvor er det bare en skøn kænguru-forsamling - jeg er sikker på at dine børnebørn er helt vilde med dem. Jeg "burde" strikke/hækle nogle flere tøjdyr, men jeg kan ikke rigtigt blive grebet af det. Så tror jeg netop det er en fordel at specialisere sig i en rigtig god fætter, som f.eks Jip 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er til gengæld lige lidt træg med strikketøjet for tiden. Og er blevet grebet af tøjdyrshækling.

   Slet
 2. He he - den er i færd med at lege og hopper garanteret rundt i hele huset ☺ Hvor er det bare en skøn kænguru-forsamling - jeg er sikker på at dine børnebørn er helt vilde med dem. Jeg "burde" strikke/hækle nogle flere tøjdyr, men jeg kan ikke rigtigt blive grebet af det. Så tror jeg netop det er en fordel at specialisere sig i en rigtig god fætter, som f.eks Jip 😊

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare fine, jeg har lavet et sæt, som lever livet hos barnebarnet. Nu er et nyt barnebarn på vej, så jeg får helt lyst til at komme igang igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt med flere børnebørn :-) Jeg er gået i gang med en af bamserne fra Stip § Haak. Det er sådan nogle søde modeller og gode opskrifter hun laver.

   Slet
 4. Svar
  1. De er søde - og børnebørnspigerne elsker dem.

   Slet
 5. Så skjønne kenguruer! Skikkelig stas for barnebarna å få hjemmelaget bamse å leke med og passe på, og jeg tenker det er skikkelig stas at de har et lite kengurubarn på magen også :)

  SvarSlet