tirsdag den 2. februar 2016

Gentagelse fremmer forståelsen

Men nogle gange kan gentagelserne også blive lidt anderledes.
Jeg har strikket Haruni-sjalet endnu engang. (4.gang) Samme opskrift, samme garn og alligevel har jeg denne gang læst opskriften lidt forkert.

Jeg har lavet for få og for stramme masker i afslutningen. Så de fine buer, jeg har lavet på din andre sjaler lykkedes ikke her. Men så må man jo bare blokke sjalet lidt anderledes. - og modtageren ved jo ikke, at jeg havde forestillet mig noget andet :-).

Sjalet er en afskedsgave til en sød ung yndlings- kollega, der har fået nyt arbejde. Det er både trist og dejligt at sige farvel til en af "mine" unge jurister. Trist fordi man kommer til at savne en sød og dygtig kollega, og dejligt fordi hun har været hos os siden hun var studentermedhjælper, og nu efter 4 år trænger til - og har fundet et nyt og spændende job.

Jeg har ansættelsesrekord i det job jeg har nu. 8 år samme sted. Det er nok alderen, der spiller ind her:-). Når man nærmer sig 60, har man nok det job, som man skal fortsætte i, til man ikke skal arbejde mere. Desværre kommer farven ikke til sin ret på billedet. En brun/gylden fin farve. Fyberspates scumptios lace er altså et yndlingsgarn. Smukke farver, utrolig blødt og fantastisk dejligt at strikke med.

Fakta:
Opskrift: Haruni fra Ravelry, findes her
Garn: Fyberspates Scrumptios lace
Pinde: 4 mm

6 kommentarer:

 1. Det var en flott gave til en kjær kollega!

  SvarSlet
 2. Det er et rigtig smukt sjal, sikke en dejlig gave at få

  SvarSlet
 3. Hvor er det flot - det har sådan en fin facon og et meget smukt mønster ☺ Nogle gange er man i en situation, hvor man bare må gøre en dyd af sine fejl, det kan man jo faktisk også lære en del af. Jeg kan ikke forestille mig andet end begejstring over sådan en fin gave☺

  SvarSlet
 4. Et smukt sjal og en fantastisk gave til din kollega. Hun er godt nok heldig.
  Jeg tror du har ret i, at når man nærmer sig pensionsalderen, så bliver man gerne samme sted, hvis man da ellers trives. Jeg har været 9 år i mit nuværende job og har heller ingen planer om at flytte.

  SvarSlet