lørdag den 17. august 2013

Sejlferie-strik

Jeg havde taget forkert strikketøj med på vores sejlerferie i år.En cardigan med snoninger og hulmønstre. Jeg kan ikke strikke på sådan noget, når vi sejler. Jeg bliver søsyg, hvis jeg skal sidde og kigge ned i et strikketøj, . Men noget skal man jo have i hænderne, så  trøjen blev pillet op, og hvad er let at strikke uden at kigge? Et retstrikket sjal, naturligvis. 

Vi havde simpelthen det mest pragtfulde sejlvejr i år. 2 uger med god vind og smukt solskin.

Vi besøgte blandt andet Nyord, hvor man har beholdt tre telefonpæle, til stor glæde for øens svaler. Det er et fantastisk syn.
13 kommentarer:

 1. Så skønne billeder - at se så mange svaler er et særsyn nu om dage. der er dejligt på Nyord

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er ualmindeligt dejligt på Nyord. Og det er så dejligt at se så mange svaler på en gang.

   Slet
 2. Der er dejligt på Nyord. Jeg var der sammen med min kæreste i foråret. Han ville gerne vise mig øen, fordi hans oldefar var præst derovre fra 1900-1907. Og jeg købte det lækreste garn med hjem derfra. I en lille butik, "Sy og Handel", solgte damen, der havde butikken, garn fra egne angorakaniner. Jeg er ved at lave en møbiusring af det. Det er dejlig blødt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var også i Lillebod, og kunne næsten ikke komme derfra uden hendes angoragarn. Men lige nu er jeg jo bange for at indføre nyt garn, før jeg er sikker på, at jeg ikke længere har møl, så jeg afstod fra at købe garnet (og det var svært)

   Slet
 3. Det er klart, der er mange svaler. Det sted må være berømt i svalekredse!
  Helt fantastiske billeder af svalerne.
  Jeg har altid syntes det var synd at man bare fjernede alle luftledningerne, netop på grund af svalerne. Men måtte trøste mig med at der var svaler i DK også inden luftledningerne blev sat op...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt sikker på, at det er noget man fortæller om i svalekredse :-) Jeg overvejer næsten at sætte et par luftledninger op her.

   Slet
 4. Det blev et lækkert sjal, jeg håber du slap for søsygen, for det er ikke sjovt.
  Flot syn med de svaler, det ser man ikke så ofte.
  Jeg håber du er kommet helt af med dine uldmøl.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ingen søsyge :-) Det rammer mig meget sjældent, men jeg kan ikke læse eller strikke noget, der kræver at jeg sidder og kigger meget på det, så kan det godt indhente mig. Jeg er stadig i fuld gang med at fylde fryserne med garn - og pakke i plastik. Har ikke set møl - så mon ikke jeg redder det meste af lageret.

   Slet
 5. Hold da op for et syn med de svaler på telefonpælene !
  sjovt at se.
  Og dit retstrikkede sjal er blevet rigtig flot .

  SvarSlet
 6. Skønne, skønne billeder! - og god ide med det sjal, det er blevet smukt :)

  SvarSlet
 7. Hvor ser det hyggeligt. Det har da været en fantastisk sommer til sejlerferie i Danmark og et ret strikket sjal er da lige sagen

  SvarSlet
 8. Hei Susan!
  Takk for en deilig liten sommerreise nå i vinterkulden!

  Jeg skriver til deg fordi jeg er i ferd med å skrive en ph.d.avhandling, der jeg blant annet har gjort studier på Nyord. Dessverre har jeg ikke hatt muligheten til å være der i svalesesongen, men jeg vil svært gjerne bruke et bilde av svalene på de gamle ledningene som illustrasjon i mine tekster. Jeg gjorde et google-søk og kom over ditt bilde i denne bloggposten. Jeg tar derfor kontakt for å spørre om jeg kan få lov til å bruke det nederste bildet ovenfor (det som også viser et hustak) i denne sammenheng. Jeg vil i så fall selvfølgelig kreditere deg for foto. Dersom du har spørsmål eller annet, vennligst ta kontakt med meg på mail: marte.lange.vik(at)svt.ntnu.no.

  Beste hilsen, Marte Lange Vik

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marte.
   Du må meget gerne bruge mit foto. Og jeg er glad for at du spørger.
   Venlig hilsen Susan

   Slet