søndag den 20. januar 2013

Hønsestrik fra Rasmilla og nye bøger


Det er lettere at starte, end at slutte.

Den 25. januar 2012 begyndte jeg at strikke på halstørklædet fra Rasmilla.  Men jeg har da så klaret det på under 1 år :-)

Men - uhh - hvor har jeg har mange uafsluttede projekter liggende i mine strikkekurve.Fakta
Garn: Rasmillas yndlingsgarn
Købt hos: Rasmilla
Bemærkninger: Jeg troede, at halstørklædet skulle være til en af mine døtre. Men det blev til mig.
Det er nemlig alders-svarende. Da jeg var ung, var jeg  pakket ind i kvindetegn og peacetegn, - og det føler jeg mig vældig tilpas i, som gammel også :-)
Garnet er dejligt - både at strikke med - og at have på.Et par skóleistar mere, er det også blevet til - jeg synes aldrig rigtig jeg kan følge med i forbruget af skóleistar   hos familie og venner.

Julegaverbøger, som gør det svært ikke at begynde på nye projekter....Og jeg har jo mange garnrester, så i går var det ganske nødvendigt, at købe disse her:

.  
11 kommentarer:

 1. Flotte varmekilder, at du har strikket. Kvinde-og fredstegn har jeg også været bruger af, og nu fortryder jeg, at jeg ikke har gemt mine hæfter med Hønsestrik. De færøske sutsko er lækre og vanedannende

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har stadig min hønsestrikhæfter. De mest sjove billeder er af langhårede mænd med skjorte og slips og så en hønsestrikket vest ud over :-)

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Uha jeg kigger også langt efter suveræn strik, men jeg venter. Jeg har nogen ufoer som skal være færdige først. Ellers er jeg bange for at det aldrig sker. Fint halstørklæde, det kan da live op på en kedelig vinterfrakke.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 4. Flot og finurligt tørklæde, det er så flot når der strikkes fine farver på neutral bundfarve:-)

  SvarSlet
 5. skønt tørklæde. Man bliver jo helt nostalgisk med de mønstre.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Har også et af hønsestrik bøgerne, kan huske jeg broderede kvindetegnet med den knyttede hånd - tørklæde kunne jeg også sagtens gå med :) Jeg har altså også en del uafsluttede projekter i min kurv.

  SvarSlet
 7. Pragtfuldt tørklæde der minder meget om hønsestrik tiden. Jeg havde en vest med peruvianske åndemagere strikket i lilla bulgarsk bomuldsgarn.
  Lækre bøger du har fået. Der er meget der frister og to-do listerne bliver længere og længere.

  SvarSlet
 8. Uha, et flot tørklæde, det må da også have været et stort arbejde?

  Projekter kan man aldrig få for mange af - det er dejligt at kunne skifte lidt og ja, det er altid sjovt at starte noget nyt :)

  SvarSlet
 9. Ja, fredstegnet har jo ikke mistet sin værdi for os, selvom det har været gemt væk i nogle år - det er et superfint tørklæde :-)

  SvarSlet
 10. Flot tørklæde - mon du får lov at have det i fred for døtrene ? Jeg har selv en hønsestrikket trøje liggende og den kommer i brug, når datteren er hjemme - hun er dog ikke helt klar til at tage den i brug i det offentlige rum :-)

  Og så er jeg åbenbart ikke den eneste med mange projekter - lige nu FOR mange - nu vil jeg snart gerne blive færdig med noget af det.

  SvarSlet