onsdag den 11. juli 2012

Måske skulle jeg ikke have strikket det første sjal... og lidt katte

Jeg har nemlig en lille-bitte tendens til at blive en lille-bitte smule monoman :-/ Og det første sjal, førte det næste med sig, - og jeg er allerede i fuld gang med det tredje...Og det er jo ikke så godt. Jeg har en 3-7 andre strikketøjer og et enkelt hækletøj, som jeg burde gøre færdige. Meeen.. .

Sjalet (og det næste, som jeg strikker på nu, i samme farve, samme garn, men dog et andet mønster) skal være "tak-for-husly" gaver til dame-familie på Færøerne, hvor vi skal på sommerferie med børn, svigerbørn og børnebørn lige om lidt.

Jeg har holdt en fridag i dag - og det har kattene også. Burmesere har det bedst i en kattebunke.
Fakta: 
GarnBlackhill højlandsuld
Pind. 3,5 mm.
Opskrift:   Endnu en Drops opskrift - her
Bemærkninger:   Dejligt garn, dejlig farve og dejligt strikketøj. 


Fakta: 
Dyr: Katte
Race: Burmeser
Andet: 2 brødre på 14 år og 2 brødre på 1½ år
Bemærkninger:   Familie- og børne, og børnebørns-venlige, trives bedst i bunke.

15 kommentarer:

 1. Hvor er både sjal og kattebunken flot!
  Jeg vidste ikke, at "bunketendens" var artsbestemt. Jeg har altid været så skuffet over at mine katte næsten altid sover solo :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo - burmesere er, i modsætning til mange andre katte, absolut ikke sine egne. De vil helst være flere. Og det er dejligt, at have katte, der har så stor glæde af hinanden. Jeg har haft burmesere i over 35 år nu.

   Slet
 2. Flot flot både farve, sjal og kattene er jo skønne og meget smukke.

  Kh Jane

  SvarSlet
 3. Hvor er det super flot og sikke en skøn farve. Jeg håber at I får en skøn ferie

  SvarSlet
 4. Det er et meget smukt sjal, så jeg kan godt forstå du straks strikker nogle flere. Jeg kender også godt det med at have lyst til at lave en model mere med det samme. Det sker meget ofte for mig, og hvorfor ikke. Hvis man har et dejligt strikketøj med et godt resultat, hvorfor så ikke gentage successen.

  SvarSlet
 5. Ja, man skal strikke det, man har allermest lyst til - uanset hvor mange halvfærdige modeller man har liggende i venteposition :-)

  Skøn, skøn kattebunke!

  SvarSlet
 6. Altså, Lea siger at sjaler ikke tæller som projekter, jeg siger at det gør strømper heller ikke og det bliver først kriminelt, når man har 10 ufoer. Når strømper og sjaler er trukket fra så nyd du bare med god samvittighed at strikke sjaler. Men kender det godt. Har man lavet en god ting kam man se den for sig i alverdens farver.

  Go arbejdslyst.

  Ps jeg har 1 hund og 1 kat. De sover også sammen, det har alle vores hunde og katte gjort gennem årene.

  SvarSlet
 7. Sikken heldig værtsfamilie, det er et smukt sjal. Jeg har bestemt samme tendens som du, jeg kommer altid i tanker om en eller anden variation jeg gerne vil prøve af.
  Det ser godt nok hyggeligt ud, med sådan en kattebunke, mine skovkatte ligger oftest selv, men af og til også to sammen - en bunke har jeg dog aldrig set. God ferie:-)

  SvarSlet
 8. Sikken en skøn bunke - hvor er de dejlige :-) Jeg synes nu ikke det gør noget at strikke den samme model igen, hvis det bliver så smukt som dit sjal - det er en supersmuk gave.
  Spændende med ferie på Færøerne - rigtig god tur :-)

  SvarSlet
 9. Super flot sjal, forstår godt du har lyst til at strikke flere sjaler. Skønne husdyr - og bølgetæppet er også flot.
  God ferie

  SvarSlet
 10. Der er nu også noget hyggeligt over at strikke sjaler,dem bliver man bare nødt til at have gang i ,sikke lækre katte,jeg var heller ikke klar over at de ville sove i en klump,det gør mine to ihvertfald ikke,de er konstant småsure på hinanden

  SvarSlet
 11. Hyggelig lun bunke! Bare mine to sorte hunkatte ville te sig sådan, vi må nøjes med, at de helst ligger, hvor vi er.

  SvarSlet
 12. Nydelige sjal. Det er morsomt å strikke sjal, og et blir fort til flere.
  Vakre katter du har, jeg hadde en siameser for mange år siden.

  SvarSlet
 13. Det er da næsten en lov at man skal ha´ flere ting i gang af gangen - noget svært - noget nemt til TV kikkeri - noget til en biltur og noget når man samtidig skal snakke - det er i hvartfald min undskyldning ;o)
  Flotte sjaler .....

  SvarSlet
 14. Hvor ser det fint strikket ud dit sjal og dette er lige så smukt som det andet.
  Katte er altid dejlige i bunker ;)

  SvarSlet