lørdag den 16. juni 2012

Mit første strikkede sjal er blevet meget stort !

Og min søde svigermor, som skal have sjalet er meget lille...

Men bortset fra det, så tror jeg at jeg skal strikke mange flere sjaler. Det er dejligt strikketøj - og der er 40 sider med smukke sjaler på ravelry ! 

Farven er ikke god på billedet. Den er lilla, som en lys syrén. Fakta: 
Garn: Drops Alpakka
Købt hos: En butik som jeg fandt i forbindelse med et møde i Slagelse, Strikkedillen?
Pind. 3,5 mm.
Opskrift:  Drops sjal med hulmønstre
Bemærkninger:   De sidste to mønsterrækker i opskriften blev strikket og pillet op igen. Sjalet blev alt for stort. Jeg kunne have sparet 2 strikkedage.:-/ 

12 kommentarer:

 1. Det er faktisk rigtig flot, det sjal. Jeg kan godt lide den skarpt aftegnede "skabelon", det har - og med hulmønstret indeni, giver det egentlig en flot kontrast. Der er også god ro i mønstret synes jeg. Jeg tror jeg vil forsøge at finde den opskrift hos Drops.
  Tillykke med dit første sjal, jeg kan godt forstå, det ikke bliver dit sidste. Ikke nok med, at sjaler er et dejligt strikketøj, de er altså også skønne at gå med.
  Jeg håber din mor bliver meget glad for sit.

  SvarSlet
 2. Tillykke med dit første sjal. Det er blevet meget flot. Ja, det er dejligt at strikke sjaler, det holder jeg også meget af.

  SvarSlet
 3. Jeg synes ikke er sjal kan blive for stort. Det er skønt at "svøbe" sig i det.
  Din mors sjal er meget smukt.
  Selvfølgelig skal du da strikke flere sjaler, du kan da ikke lade være nu du er startet;o)

  SvarSlet
 4. WHAUUUUUUUU! hvor er det flot. Jeg ville gerne vide hvorfor det blev så stor er det selve opskriften eller er du gået op i pindstørrelse??? Ku godt komme på min liste over ting der skal laves

  TOTAL VILD FLOT!

  SvarSlet
 5. Det er utrolig smukt, jeg anede ikke at drops havde sådan en opskrift, den må efterlyses.
  Tænk at dit første sjal er blevet så vellykket, mit første sjal var i flerfarvet kaunigarn i retstrik og mildt sagt kedeligt.

  SvarSlet
 6. Flot sjal,og sjaler kan aldrig blive for store,så er de bare super lækre at svøbe om sig en kold aften

  SvarSlet
 7. Tak for jeres kommentarer. Og min svigermor blev rigtig glad for sjalet. Men er er altså noget stort, til en meget lille dame. Jeg strikkede på pind 3½ i stedet for pind 3, da jeg syntes at sjalet blev lidt for fast på pind 3. Og jeg bruger tid på at se på smukke sjaler på nettet - nu.

  SvarSlet
 8. Smukt, smukt sjal, Susan!! Dejligt at svigermor blevet så glad for sjalet - også selvom det er stort til hende.

  Der er så mange meget, meget smukke sjaler rundt omkring; jeg skal også prøve at strikke et "fint" sjal en dag og forny mig lidt, så det ikke hele tiden ender med et Camomille og et Tinas Tørklæde.....

  En dag, når jeg har samlet mod og tro på at jeg kan, skal jeg altså prøve kræfter med et af de særligt smukke sjaler fra strikkesiden.dk (prøv at tjekke hvor smukke de er!!!).

  SvarSlet
  Svar
  1. Yf ! Det er da en forfærdelig fristende side (stikkesiden.dk). Jeg er blevet så optaget af at kigge på sjaler, at jeg ikke har tid til at strikke :-/

   Slet
 9. Det er et fantastisk smukt sjal
  Hilsen Mona

  SvarSlet
 10. Meget smukt sjal og hellere for stort end for lille. Der er ikke noget bedre end et sjal, der er så stort at man rigtig kan putte sig i det :-)
  Fin gave til svigermor :-)

  SvarSlet
 11. Det er smukt! Troede egentlig mest at man hæklede sjaler, men det her er utrolig flot!

  SvarSlet